join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Monday, February 7, 2011

kembali semula..=)

Views

aq kembali semula..huhu..
jakun tol..mcm x penah masuk blog je anak moner ni..
eh suke aq la..huhu..ad mkcik kesah..
kembalinye aq drpda cuti y x bape nk pnjng ni..
aq ingin menulis lagi n terus menulis agi..huhu..
asgment mls uat..blog pndai lak ko ngadap kn..bagus tol..huhu..
padahal aq x de cite untuk dicitekn pada korang sume..
tp ad la cite2 y akn ku citekan pd korang sume..
cite y aq nk cite ni aq pn x tau cite pe..ahaks..mule dh merepek..
k3 stop..serius now..huhu..uat muka garang sikit..
x de la..sebenanye aq nk bg tau y aq sonok jmpe kazen mazen aq..ahaks..lame siot x jmpe beliau2 ni..
meriah uma aq kenduri ngan kehadiran mereke2 y diundang ni..
lau dh jmpe mcm2 gosip y kua..drpd y lua2 dalam2 org sume digosipnye..ooppss...huhu..
mksdnye apa itu..ahaks..hah mule ar tu korang nk pk kuning ea..
aiseh men..huhu..
btw best ar korang bulan5 ketemu lagi ya..huhu..syg la kamoo sume..





no idea..
tu y masok pic ni..ahaks..


♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

Tuesday, February 1, 2011

apa ad pada name..huhu..

Views white ros...
sti di antara korang tertanye nape la aq pilih name ni untuk blog aq kn..huhu..
awat x gune name btol aq y sedap tu..mmng sedap pn..hehe..
tah ekh aq pn x tau nk mulakn dari mane..
ros putih..



Blinkie Text Generator at TextSpace.net

aq suke la bunge ros putih ni...tu pasal la aq pilih name ni..hehe
mesti korang tau kn pe makne ros putih ni..
ros putih ni kn melambangkn
 CINTA SEJATI n KEKUASAAN..
aq la tu..sape y x nk cinta sejati n kekuasaan kn..huhu..
semua org nk..lebih2 lagi cinta sejati..
bnyk makne ros putih ni bg aq..
sorang pn kawan2 aq x tau y aq minat at bunge ni..
sbb tu smpi sekarang x penah nk dpt ros putih ni..
baik ex bf aq n bf aq y sekarang...
hahaha..pndai aq simpan kn..
but now saje la aq nk kongsi pasal nape aq pilih name ni..huhu..
antare sbb ni la dy..
tgk warna ros putih ni sejuk je mata kn..
putih, bersih, suci,..
lepas ni korang dh tau besday aq bg la ros putih..ahaks..
ukn mahal pn kn..hehehe..
pe seh x malu nye muka mintak org hadiah..huhu..
ala..ukn selalu..hehe..
ingt ke besday aq bile..ala sti korang x ingt kn..
x mau ar kawan..majok 1 minit..ahaks..
ada lak mcm tu..
my besday 11 november thun dirahsiakn..hehe..










♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥