join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Friday, May 25, 2012

Si Monyet Yang Comel

Views
Ada apa dengan tajuk tu.. sebelum tu LIKE NI DULU..bantu saya untuk bantu anda..
ok kenapa entri gitu, saje letak tajuk entri gitu sebab tetiba teringat monyet Ayu yang dah lama dah pergi meninggalkan dunia ni..rindu kat monyet Ayu..:( rindu nak dia main-main kat atas kepala Ayu yang konon-konon ada kutu (tak ada k sebenarnya). Monyet Ayu mati masa birthday Ayu 2010. Tu yang sentap tu, lagi sentap tak dapat nak tanamkan dia n tengok untuk kali yang terakhir lagi la tak sempat. sebab tak Ayu kat Borneo si monyet tu nun jauh di semenanjung. dapat tahu tu meleleh gak la air mata ni. yela dah lama dok bela dia tetiba dia tak de sunyi rumah dah sebab dah tak ada lagi si monyet yang selalu bising nak susu botol. comel sangat masa dia minum susu botol dah macam baby ngada-ngada pulak tu. nak kena susukan. dah 2 tahun dah pun dia berada di alam yang kedua. sedih-sedih :'(
oleh itu Ayu nak hilangkan rasa sedih yang tetiba datang, ni Ayu nak share grafik si monyet yang kiut miut ni..siap dengan URL sekali ni..so usha-usha la bawah ni k..wee~~

  http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369220a3hjk9pcg9.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/368/368954e145wa900f.gif

 http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369195adsuu9rgnl.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/687/687657tjeez4a46v.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/368/368959bc81nd29tx.gif
http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369182h9f7t06oge.gif

 http://sl.glitter-graphics.net/pub/429/429778le1utwnx4p.gif

 http://sl.glitter-graphics.net/pub/429/429779khcqsolunx.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/687/687658hr6skwfpde.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369163cxr4v5b443.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369176i664wis02c.gif
 http://sl.glitter-graphics.net/pub/369/369215r4400g440y.gif

haha..comel-comel kan.. hah pe lagi boleh la korang gunakan dalam entri korang..banyak lagi sebenarnya gelagat si monyet comel ni..tp rase macam banyak sangat pulak nak masukkan..tapi! korang boleh pergi dekat SINI kalau nak kan lagi monyet lain..he..kat situ ada jugak kiut miut grafik yang comel banget..



♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

0 Orang Sahabat Berkata-kata:

Post a Comment

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥