join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Tuesday, May 29, 2012

Makan Malam Baik Punya

Views
baik tak baik sangat la kan..malam ni nak pegi lepak warong 2000..tahu ke korang semua kat mana warung ni..ok pegi kat google map search la warong 2000..jumpa??..huhu.. meh la Ayu bagi tahu warong 2000 ni antara warong yang terkenal dalam kalangan kami student UNIMAS ni...apa ada kat sini??..macam-macam ada sampaikan korang tak tahu nak makan apa..ni tempat wajib yang perlu korang datang bila korang semua sampai Kota Samarahan Sawarak..we~ warong ni ada kat Sarawak je la..warong ni jugak la tempat lepak kaki-kaki bola..mana tak nya keliling ada tv..seronok la tengok ye la tak mampu nak beli tv untuk rumah sewa..( miskin benau la ai bunyi nya)..haha..tapi satu paling special food yang Ayu suka kat sini..nak tahu??..

Nasi Ayam Entek (bukan itik ok)

abaikan email kat atas gambar tu..sebab gambar ni Ayu amek dari google imej la..tapi makanan ni memang namanya nasi ayam entek..nampak simple kan..tapi sekali makan mahu korang nak tambah lagi dan lagi dan lagi dan lagi..seriusly memang sedap kalau boleh nak jilat pinggan ..huhu..eeeuuuiii nampak nau kebulur kan...tak kisah la semua tu yang penting kalau korang semua datang Sarawak..jangan lupa singgah kat sini taw..datang calling-calling Ayu..haha nak ke korang calling-calling..=_=  pe-pe pun ini salah satu makanan wajib korang cuba rasanya dalam dunia hanya ni je satu..sebab belum pernah lagi ada nama makanan ni kat tempat lain..so apa lagi meh VISIT SARAWAK MEH..we~~ ^^

papai


♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

8 comments:

  1. macam sedap jek ayu. bila nak belanje aku? ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap pun..kau datang sini aku belanje la..we~

      Delete
  2. Hoho.Lapar.Bila pulak nak ke Sarawaknya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..meh datang sini..lau datang jangan lupa singgah waron ni taw..he..

      Delete
  3. Hello !..! Awesome blog. Saya suka saya suka ~ Hee :) . Done follow you and I will always support your blog ! Chills :* Have a great day yaa ! ♥

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks so much..nur kiasatina..i done follow u back..

      Delete
  4. Salam..hohoho, skli lgi, mlm ni lana diketemukan dgn entry2 makanan T___T

    uwow, beso nye ayam..tu kuah cili ke tu ayu?

    Brapa ringgit satu pinggn tu? cedap2 ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepinggan rm6..he..tp berbaloi..makan kenyang abis..a,ah kuah cili..sedap..meh la try..mai dtg sarawak..he..:D

      Delete

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥