join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Thursday, July 5, 2012

Finally Baju Raya Dah Tempah!!

Views
yeahh..akhirnya baju raya dah pun selamat ditempah walaupun puasa tak lagi tapi semangat raya tu dah ada dah..haha apa la orang patutnye semangat puasa ni dop ada ke raya dulu..=_= puasa pun tak pernah cukup..eh eh perempuan ada excuse..tu pun tak ganti habis lagi ni..=_= tak pe tu minggu depan boleh street puasa so habis la gantinye dop tak gitu?..he.. ni nak bagi tau cantik tak baju raya tahun ni yang Ayu tempah murah pun murah..tapi tak siap lagi ni cuma contoh design yang Ayu buat je..comel kan kan kan kan..







cantik kannnnn....bergaya la tahun ni raya..budget seratus je ni..tak sampai seratus pun tempah baju macam ni..tp owner baju at atas tu semua mahal woiii...tak caye buka la blog dia..he.. tempah baju inspirasi dari design pereka fesyen baju ni..nak buat lain dari yang lain..asyik baju yang sama je tiap-tiap tahun kan..so tahun ni nak buat sikit kelainan..kalau suka like la..he..:P

papai..


♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

0 Orang Sahabat Berkata-kata:

Post a Comment

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥