join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Thursday, July 5, 2012

Happy ada Sedihnya juga..:'(

Views
baru tengah syok-syok promot pasal kek lapis sarawak nak berbisnes..tup-tup dapat berita yang boleh sentap dada ni dengar..my lovely baru sahaja lepas kemalangan jalan raya..patut la Ayu rasa hati ni lain macam je rasa..ye la dah sayang kan apa saje yang di buat kita seakan-akan dapat merasainya..bagi mereka yang pernah bercinta mesti tahu kan...1 hari Ayu tunggu dapat call dia mesej dia..tak mesej-mesej gak..ye la semalan gadoh so Ayu nak merajuk tak mau call and tak mau mesej dia..ego kejap..tapi pelik semacam hari ni 1 hari dia boleh pulak tak call tak mesej sebab tak pernah dia buat perangai macam ni..so Ayu mesej and Ayu call dia..tak angkat tak berbalas..bertambah risau la kan..tepat kol10 tadi Ayu call dia..dia angkat..

Ayu- awak kat mana?..nape mesej cal saya awak tak balas?
Dia - (dengan nada suara sakit rasa macam bengkak mulut) kat spital, ekcident, tak ingat apa-apa..
      talian terputus macam tu je..yang ayu dengar bunyi mesin hayat..hope tu bukan dia punya..:(


em tu je maklumat yg Ayu dapat..tah teruk ke tak..sampai ekcident pun tak ingat apa yang berlaku dah kes teruk la kan..:( ya allah kau kuatkan lah semangat dia..kan bagus lau Ayu dekat semenanjung sekarang mesti Ayu boleh jage dia..em kenapa la jauh sangat sarawak ni ngan johor kan..:'( sahabat doakan kesihatan dia..doakan juga dia cepat sembuh..Ayu mohon..



Harap kamoo cepat sembuh.


♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

0 Orang Sahabat Berkata-kata:

Post a Comment

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥