join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Tuesday, July 3, 2012

Kek Lapis Sarawak =part1=

Views

wahh bersawang dah blog ayu ni dah lama tak update punya pasal..:P bukan sengaja maaflah ye..bz  sangat..bertambah-bertambah sekarang ni dah keja part time..keja part time dekat salah sebuah cake house kek lapis yang terkenal dalam kalangan pelajar Unimas je..he..sebab cake house ni masih baru..tak salah Ayu dalam 6 bulan macam tu la..walaupun masih baru tapi kami tak menang tangan layan pelanggan yang datang..mana tak nye beli 5 percuma 1..kek lapis pun kek lapis basah..memang sedap..tempat lain tak ada macam ni..:) Ayu keja part time ni sebab boring ya amat..ye la orang lain semua nya balik kg cuti semester..Ayu pulak gatal tak nak ambik short sem 2 bulan ni..so x balik la..tu yg keja part time..nasib baik depan rumah je..he..so Ramadhan hampir tiba Syawal bakal menyusul kan..mestilah korang semua nak kan kelainan untuk hidangan pagi atau hidangan tetamu kan..korang boleh la cuba kek lapis sarawak ni..serius sedap..sebab ada air tangan Ayu sekali buat..he..sikit-sikit la tak banyak mana pun...harga pun murah tak semahal macam kat semenanjung tu..chewahh promot ea..boss ayu ni ok..so dia suruh ayu promot-promot la kat kekawan kt semenanjung tu..ada la income Ayu sikit dapat..he..kami juga ada buat penghantaran pos laju ke semenanjung..normal la kan cas penghantaran tetap akan dikenakan..untuk tempahan hari raya masih lagi di buka sekarang ni la..cer tengok kat bawah ni..

Jenis-jenis kek lapis yang dijual..
1. Kek lapis Blueberry Cheese
2. Kek lapis Cheese
3. Kek lapis Cheese Ice Cream
4. Kek lapis Coklat Almond
5. Kek lapis Coklat Chip
6. Kek lapis Coklat Cheese
7. Kek lapis Coklat Kandos
8. Kek lapis Copuccino
9. Kek lapis Marble Cheese
10. Kek lapis Dragon Cheese
11. Kek lapis Strawberry Cheese
12. Kek lapis Strawberry Coklat
13. Kek lapis Starwberry Prune
14. Kek lapis Evergreen
15. Kek lapis Horlick
16. Kek lapis Keladi
17. Kek lapis Pudina
18. Kek lapis Surabaya
19. Kek lapis Tembikai
20. Kek lapis Masam Manis
21. Kek lapis Wallnut
22. Kek lapis Cream Oreo
23. Kek lapis Oren Sunkist
24. Kek lapis Cadbury
25. Kek lapis India
26. Kek lapis Pandan Candbury
27. Kek lapis Sisik Ikan

ni antara jenis-jenis kek lapis yang dijual..gambar Ayu update insyallah malam ni..kejap lagi nak g keja so sempat la Ayu ambik gambar untuk tantapan korang..bagi kecur air liur..he..:P kek ni boleh nak order sekarang kalau korang rasa nak rasa tanpa tengok gambar la..he..kami pos waktu pejabat pos buka la..normalkan sabtu ahad tak ada la pos..Setiap satu kek lapis yang dijual semuanya berharga RM10 untuk satu loaf macam Ayu kata tadi beli 5 percuma 1.. ni tidak termasuk kos penghantaran taw..dia ada jual loaf dan jual satu loyang 8x8..harga loyang lain harga mengikut jenis kek..dan harga pos pun lain juga.. nanti Ayu update untuk harga loyang pula ye...acane bekenan x?..lau nak order sekarang x sabar-sabar sangat..inbox dekat my facebook k..<KLIK KEK LAPIS SINI>..

papai..

♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

0 Orang Sahabat Berkata-kata:

Post a Comment

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥