join2..meramai2 kn blog aYu..=)

There was an error in this gadget

Tuesday, April 10, 2012

Langgar Pintu..auchhh Sakit.. :(

Views

korang nampak x tajuk Ayu a atas tu..hah 
siyes sakit ya amat..
nak tau pe yg sakit??..
ni hah BCG Ayu yg semakin membesar..
dh panjang dh..huhu..
bg mereka yg lahir after 1990..
dh x de dh kena suntik BCG ni semua..
tah kenapa tah time-time Ayu dulu bole pulak kan dia nak ada..
sakit tau.,
hah masa Ayu kena darjah 6 la...dh 10 tahun BCG ni melekat at bahu Ayu..
dh x nk tanggal-tanggal dh..hahaha..
dulu macam-macam pantang larang lau kena BCG ni..
bab makan kena jage la..
itu ini x leh makan..
tp Ayu sebat je..haha..
mak pn dh bising..tp ok je lg..
agaknya x ikut pantang-pantang tu semua la sakit smpai sekarang..
nyesal lak.. :(
walaupun 10 tahun dah berlalu..
bisa dia masih terasa bile bahu Ayu langgar pintu la..
tu yg daging BCG yg timbul-timbul tu beralih..
panjang dh jadinya..
baik-baik comel loteh..dh mcm lintah dh..huhu..
ada kawan-kawan Ayu bagi tahu..boleh kempiskan balik BCG ni..
not sure la betul ke x kan..
sape pernah buat bagi tahu..nk tahu sakit ke x?..
lau sakit rase x nk lg la Ayu kempiskan..
cukup la ngan jarum yg dulu..
Ayu takot jarum suntik la..hahaha..
dh puas bebel ni..nk men ngan anak-anak kucing yg comel ni jap..
papai..

♥Arigatou Gozaimasu ♥ Sudi Membaca Entri Ayu ♥

0 Orang Sahabat Berkata-kata:

Post a Comment

♥Kon Nichi Wa♥ Sila La Komen Ye♥